1 Music Telescope: Καλώς Ήλθατε στο Music Telescope!

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Καλώς Ήλθατε στο Music Telescope!

Το Music Telescope είναι ενα blog που πρωτίστως ακούει μουσικούς δίσκους, πολλούς μουσικούς δίσκους. Και ας σημειωθεί εδω ότι αυτοί οι δίσκοι έρχονται κυρίως απο το παρελθόν. Δευτερευόντως ο blogger, αφού παραθέσει το εξώφυλλο των δίσκων, τα στοιχεία της πρώτης έκδοσης και τα tracks, γράφει τις εντυπώσεις του για τη μουσική των δίσκων (ενίοτε τους συστήνει προς ακρόαση και στον επισκέπτη), αλλά δεν βαθμολογεί.
Ο blogger αποβλέπει στο να βάλει αρχικα μια τάξη στη σκέψη του και στη δισκοθήκη του, κατόπιν όμως και να μοιραστεί αυτές τις εντυπώσεις με όσους θελήσουν το ίδιο.
Είναι τώρα κάτι παραπάνω απο είκοσι χρόνια που η ενασχόληση αυτή έχει λάβει διαστάσεις πέραν της ακροάσεως. Στη δισκοθήκη τού Music Telescope βρίσκονται πάνω απο 4.500 δίσκοι σε όλες τις μορφές (βινύλια, κασσετες, cds, mp3s). Στόχος (έστω μακρινός) είναι να γραφούν δύο λόγια για τον καθένα. Θα είναι βέβαια μία διαδικασία άκρως χρονοβόρα κι επίπονη, όμως σιγά σιγά όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και καλή πλοήγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου